Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du installerer en glidende vindu

Postet av : P-O Lennartsson

Det finnes mange typer vinduer som kan installeres i et hus, inkludert to-hang vinduer og glir eller skyve vinduer. Sliding vinduer åpne og lukke horisontalt ved hjelp av et spor på toppen eller bunnen av vinduet. Vanligvis, installasjon av denne type vindu er gjort når en eldre vinduet må skiftes ut eller oppgraderes i et hjem. Bare følg noen få skritt å installere en glidende vindu

Du trenger:.
Målebånd
. Hammer.
Drill.
Bajonettsag, for eksempel en bajonettsag.
Caulk eller fugemasse.


en.
Bruk et målebånd for å finne bredden og høyden på det eksisterende vindu. Skriv disse målingene ned, ettersom de vil bli brukt når man ser etter en ny glidende vindu.
To.
Kjøp en ny glidende vindu fra et hjem forbedring butikken som Lowe's eller Home Depot. Erstatningen vinduet må være samme størrelse som det eksisterende vindu. Hvis et vindu er ikke tilgjengelig i den størrelsen som trengs, kan du bestille en egendefinert størrelse.
Tre.
Se på innsiden av eksisterende vindu for å se hvordan det ble installert eller festet til rammen, for eksempel med spiker eller skruer. Fjern skruene med en skrutrekker eller drill, men du må kanskje fjerne neglene med en bajonettsag.
Fire.
Trekk det gamle vinduet ut fra veggen ved å ta tak i den på bunnen i nærheten karmen og skyve den ut. Fjern smuss, slik som gamle skruer eller spiker, fra rundt bunnen av karmen.
Fem.
Plasser det nye glidende vindu inn i åpningen, og fest den til rammen. Vinduet må ha to eller tre skruer sikret i hver side av rammen. Bruk en drill eller skrutrekker til å feste skruene til rammen.
6.
Seal vinduet der den møter veggen. Bruk en caulk pistol for å bruke en perle av caulk eller fugemasse rundt kantene på vinduet. Dette bør gjøres på innsiden og utsiden av vinduet.

Tips og advarsler


  • A Sawzall kan kjøpes eller leies på en hjemme-forbedring butikken. Ekstra blader kan være behov for å bli kjøpt for Sawzall i tilfelle noen pause. Hvis en skrue som fester vinduet til rammen er strippet, kuttet den med bajonettsag.
  • Deler av vrakrester kan fly rundt med en bajonettsag, så bruke briller eller vernebriller.
    Previous:nothing
    Next:Slik kjører en exe fil i linux
    
    Copyright © 2011