Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan åpne exe filer på linux

Postet av : Annika Hultén

Hvis du er ny til en verden av Linux operativsystemer du kanskje ikke har ennå ikke funnet ut hvordan du åpner. Exe (kjørbare filer) som er mest typisk brukes til å starte Microsoft Windows-programmer. Heldigvis et program kalt WineHQ gjør denne prosessen mulig over en rekke Linux-operativsystemet bygger

Hvordan åpne. EXE-filer På Linux Operativsystem


en.
Besøk den offisielle WineHQ nettsiden og klikker på "Download "linken på venstre side av siden. Når du kommer til nedlastingssiden vil du se en rekke Linux-operativsystemer som Ubuntu, Debian, Red Hat og andre. Klikk på linken for din Linux OS.
To.
Følg instruksjonene for din Linux-operativsystemet når du klikker på koblingen for nedlasting. Hver Linux OS bruker sine egne programmer og kommandolinjer å installere programvare, nedlastingssiden for ditt OS vil forklare trinn for trinn hvordan du installerer WineHQ på dine spesifikke Linux OS
3
Klikk. . på. exe-filen du ønsker å åpne for å kjøre installasjonsprogrammet og følg instruksjonene akkurat som du ville gjort med Microsoft Windows. Hvis dette alternativet ikke fungerer, kan du også åpne en terminal vindu og gå deretter til mappen som inneholder din. Exe-filen. For eksempel cd ~ /desktop, og deretter skriver "Wine file. exe" hvor "File" er navnet på den. Exe-filen.
Fire.
Naviger til "Applications" og deretter "Wine "og til slutt" Programmer Meny "etter at du har installert programmet. Du skal nå se programmet du har installert. Hvis du ikke ser programmet, kan du også skrive "vin file. exe" for å starte programmet fra en terminal vindu.

Tips og advarsler


  • Se i WineHQ feilsøking Wiki hvis du kjører inn i noen OS spesifikke problemer med en bestemt versjon av Linux.
    Previous:nothing
    Next:Hva er virtuelt minne størrelse?
    
    Copyright © 2011