Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å lage en fjernkontroll på windows xp

Postet av : Charlotte Wannberg

Med en fjernkontroll på Windows XP, kan du styre forskjellige operasjoner som oppstår på PC uten å fysisk være ved datamaskinen. For å gjøre en ekstern kontroll på Windows XP, må du ha visse verktøy på din disponible, og har Windows XP installert både på datamaskinen, samt en versjon av Windows som kjører på den eksterne enheten. Eksterne enheter inkluderer smarttelefoner, lomme-PCer eller andre PCer
en
Kontroller at både datamaskinen med Windows XP og fjernkontrollen du har tenkt å bruke har tilgang til Internett. For å gjøre en ekstern kontroll på Windows XP, må du være logget på som administrator på PCen, og kjenner brukernavn, passord og domene.
To.
Gå til "Performance og Vedlikehold "menyen finner under" Control Panel ". Velg "System" for å få tilgang til "Remote" menyvalg. I tillegg, gi maskinen et navn under "Computer Name" for å gi fjernkontrollen tilgang.
Tre.
Finn fanen "Remote Desktop". Kryss av i boksen som indikerer "Tillat brukere å koble eksternt til dette skrivebordet. "Klikk" OK "for å fortsette.
Fire.
Tilbake til" Control Panel "og justere sikkerhetsinnstillingene. Under" Firewall ", velg" Unntak "-tasten for å tillate "Remote Desktop" å kjøre på din datamaskin.
fem.
Åpne "Tilbehør"-menyen på eksterne enheten mens du kjører Windows OS. Du vil se en "Communications"-menyen som vil tillate deg å lage en fjernkontroll. Velg "Remote Desktop Connections. " I vinduet, skriv inn datamaskinnavn, domene, brukernavn og passord for verten PC. Velg "Connect" for å aktivere fjernkontrollen for å få tilgang til verten Windows XP-maskin.


Copyright © 2011