Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fjerne vinduer Casement

Postet av : Valon Istrefi

Hvis du er remodeling hjemme, eller jeg oppmåling din eiendom for vedlikehold behov, kan det hende du må fjerne Casement vinduer. Casement vinduer er vinduer som kan åpnes via hengsler heller enn å skyve på en ramme. De er ikke vanskelig å fjerne, men du trenger ikke å vite hva du må gjøre og hvilke verktøy å bruke. Nedenfor er en rask guide til Casement vindu fjerning

Du trenger:.
Putty kniv
. Hammer.
Crowbar.
Grus tyv.

Inside


en.
Sett sparkel i gapet mellom molding og forlengelsen syltetøy. Jobb deg rundt, trykke på enden av sparkel med hammeren for å løsne molding.
To.
Sett kubein mellom løsnet molding og utvidelse syltetøy. Lirke molding av, jobbe deg rundt. Du kan lagre molding hvis den er i god form, eller du kan erstatte den når du setter inn et nytt vindu.
Tre.
Trekk ut stiftene som fester utsatte utvidelsen syltetøy og fjern den jamb.

Utenfor


en.
Sett den lirke baren eller singel tyv under den første raden av helvetesild. Bruk grus tyven til å skjære gjennom neglene holder fjæra på plass og å lirke fjæra av. Fjern stubber på spiker som du går.
To.
Fjern helvetesild og spiker fra rundt vinduet.
Tre.
Fjern negler som holder vinduet på plass og slip vinduet ut av posisjon.

Tips og advarsler


  • De fleste vinduene er plassert høyere enn gjennomsnittlig person kan nå, som krever at en arbeidstaker bruker en stige. Hvis du trenger å gjøre det, har noen spot deg og bistå i å få vinduet ned til bakken etter fjerning slik at du ikke mister balansen. Bruk arbeiderens hansker når du tar ut av vinduet -. Splinter fra støping og utvidelse syltetøy kan komme inn i huden og under neglene, og rustne spiker kan punktere hud, også, som fører til infeksjoner
    
    Copyright © 2011