Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik kjører en exe fil i linux

Postet av : Jeanette Morales

Hvis du er ny til en verden av Linux operativsystemer og prøvde å kjøre en. Exe-fil, så du har sikkert blitt litt frustrert over at filen ikke vil installere så lett det gjør på Microsoft Windows. Det er fordi spesiell programvare er nødvendig å installere og kjøre. Exe-filer. Heldigvis, er at programvare tilgjengelig for gratis

Linux og. EXE


en.
Besøk WineHQ web side for å laste ned gratis programvare for å komme i gang. På hovedsiden, klikk på "Downloads"-linken. Klikk deretter på linken for din versjon av Linux, for eksempel "Ubuntu" eller "Redhat. "
To.
Følg instruksjonene på skjermen oppsett, og installere retninger for WineHQ. Hver installasjon vil variere litt siden Linux operativsystemer følge sin egen installasjon prosesser.
Tre.
Dobbeltklikk på installasjonsfilen. Følg instruksjonene på skjermen for å installere. Hvis installasjonsfilen ikke starter, åpne en u00ABTerminal Windows" og skriv i filen katalogen, for eksempel "cd ~ /Desktop" etterfulgt av "Wine fileinstall. exe "hvor" fileinstall. exe "er erstattet med filnavnet.
fire.
Kjør. exe-filen, enten ved å gå til" Applications "og deretter" Wine "etterfulgt av" Programmer menyen, "hvor du skal kunne klikke på filen. Eller åpne et terminalvindu og på filene katalogen, skriv" Wine filnavn. exe "hvor" filnavn. exe "er navnet på filen du vil starte.

Tips og advarsler


  • Siden det er forskjellige versjoner av Linux operativsystemer, se WineHQ FAQ siden om en lansering sekvens ikke fungerer. Det kan være alternative metoder for å starte programmer basert på varierende Linux operativsystemer.
    Previous:nothing
    Next:typer utvendig vindusskodder
    
    Copyright © 2011