Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hva er virtuelt minne størrelse?

Postet av : Camilla Näslund

Virtuelt minne, som navnet antyder, er en simulert RAM lagringsområde. Virtuelt minne brukes av Windows-operativsystemet for datamaskiner som ikke besitter tilstrekkelig RAM kapasitet til å kjøre alt på en gang i RAM-modulene

Historie

Det virtuelle minnet modellen ble introdusert til mainstream databehandling på slutten av 1970-tallet. Den ble opprinnelig utviklet i 1950 ved Universitetet i Manchester.

Funksjon

Virtuelt minne gir muligheten for en sekundær område i minnet på harddisken som kan utnyttes av ikke kritiske data i prosesser som kjører. Denne delen av harddisken er åpnet av operativsystemet akkurat som om den var RAM.

Effekter

Virtuelt minne gjør det mulig for mange flere prosesser og filer som skal lastes inn i minnet på en gang. Eventuelle data som går over utover størrelsen på installerte RAM er skrevet til en virtuell hukommelse fil på harddisken som skal lese tilbake eller endres og til og med omskrevet senere.

Størrelse

Størrelsen på et virtuelt minne fil er avhengig av aktiviteten i maskinen fungerer. Størrelsen på filen starter basert på størrelsen av den installerte RAM og harddisk. Når datamaskinen systemet trenger, vil operativsystemet langsomt øke størrelsen på filen for å imøtekomme flere data. Det vil også krymper det når det ikke lenger er 100% utnyttet.

Advarsel

Selv virtuelt minne kan være praktisk det er ikke uten kostnader. Virtuelt minne er langt tregere enn vanlig RAM. Dette er fordi det leses og skrives til harddisken som er i stand til toppen overføringshastigheter bare en brøkdel som RAM.

Previous:nothing
Next:hvor å fjerne vinduer Casement

Copyright © 2011