Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å formatere en bærbar datamaskin

Postet av : Valon Istrefi

Det er svak. Det kan ikke kjøre. Det har for mange feil. Hvis det var mennesker, ville du tror din bærbare ble syk. Til tross for alt du har prøvd, kan du ikke løse problemet, men det er en ting du kan gjøre. Reformatere laptop, og bruker sin gjenoppretting av system-programmet, vil slette harddisken og gjenopprette den bærbare datamaskinen til fabrikkinnstillinger. Dette er et stort skritt, siden det vil utslette alle dokumenter og medier som er lagret på den bærbare, men holder den deg fra å måtte ta en flaggermus til laptop

Du trenger:
Recordable CDer, DVDer eller flash. drivesSystem recovery plate for laptopSoftware for bærbare programmer.


en.
Sikkerhetskopier alle viktige dokumenter som er på den bærbare datamaskinen. Lagre dem på skrivbare CDer, DVDer eller flash-stasjoner. Bilder kan lastes opp til nettsteder som lagrer bilder. Hvis du har en online e-postkonto, kan du sende viktige dokumenter til deg selv.
To.
Lag en liste over alle programmer som du ønsker å installere på den bærbare. Merk om du har installasjons CD-er eller om du må laste dem ned fra Internett. Også opp eventuelle ID og passord knyttet til disse programmene.
tre.
Finn systemgjenoppretting disker for bærbare. Noen bærbare kommer med disse platene, andre bærbare ber deg om å lage ditt eget sett med recovery plater når du starter den bærbare datamaskinen for første gang. Hvis du har mistet disse platene, bestille dem fra den bærbare produsent.
Fire.
Åpne CD-spilleren og setter inn det første systemet gjenopprettingsplate. Den bærbare vil automatisk lese platen, følg instruksjonene på skjermen. Fordi dette helt sletter programmer og tilbakestiller harddisken, vil du bli spurt flere ganger om du virkelig vil velge dette trinnet. Kontroller at alle viktige data blir sikkerhetskopiert før du fortsetter.
Fem.
Installer laptop programvare, som begynner med beskyttelse programmer, for eksempel virus og brannmur. Deretter gå videre til e-post, tekstbehandling og andre programmer på CDer og DVDer. Vær forberedt på å søke etter oppdateringer for programmene. Når programmer er på plass, laste ned dokumenter og medier som var sikkerhetskopiert på CDer, DVDer, flash-stasjoner eller sendes til Internett-e-postkontoer.

Tips og advarsler


  • Legg alle laptop-programvare på et trygt sted. Når du har listet opp alle programmene og passord på den bærbare, lagre den for fremtidig referanse. Reformatering en bærbar datamaskin kan ta alt fra en ettermiddag til flere dager, avhengig av hvor mye software du har på datamaskinen.
    
    Copyright © 2011