Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å fikse wi-fi på en Acer Aspire One bærbare

Postet av : Stefan Svensson

The Acer Aspire One Notebook er en fantastisk bærbar PC til eget. Det er mindre enn full størrelse bærbare datamaskiner på markedet og billigere. Det er lett og svært portabel og kommer i en rekke farger. Men denne modellen har en glitch, den taper trådløs tilkobling. Ikke bare mister det tilkobling, mister det
ikonet og sjåføren! Borte! Det skjedde med meg tre ganger på to måneder. Og jeg vet ikke hvordan jeg fikk WI-Fi tilbake. Men nå vet jeg hvordan å hindre WI-FI forsvinner igjen.
Nå de tre gangene jeg mistet den trådløse forbindelsen jeg klarte å få det tilbake uten profesjonell hjelp eller laste ned nye drivere. Men jeg vet ikke nøyaktig hvordan jeg gjorde det.
Jeg spilte rundt med Device Manager for en stund. Så jeg restartet den bærbare datamaskinen og WI-FI var tilbake. Så når du får det tilbake følge disse instruksjonene for å hindre tap av forbindelsen igjen

Du trenger:.
ACER ASPIRE ONE NOTEBOOK


en
. . Gå til START og deretter åpne opp CONTROL PANEL.
to.
Klikk på SYSTEM.
tre.
Nå vil du se noen faner på toppen. Klikk på kategorien Maskinvare.
Fire.
Nå klikker på Enhetsbehandling.
fem.
Nå klikker på + siden av nettverkskort.
6.
Nå vil du HØYRE-KLIKK på Atheros trådløse nettverkskortet .
7.
Klikk på EGENSKAPER.
8.
Du vil se flere faner på toppen. Klikk på AVANSERT.
9.
Gå ned til der det står strømsparermodus og klikk på den. Dette vil Hi-lys den.
10.
Nå til høyre vil du se boksen VERDI. Åpne fanen og klikk på OFF.
11.
Klikk på OK nederst og du er ferdig. Nå kan du komme tilbake å nyte din Acer bærbare som jeg gjør.


Copyright © 2011