Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å restarte en gateway bærbar uten systemgjenoppretting

Postet av : Valon Istrefi

Restarte en datamaskin er en nødvendighet. Vi hater å gjøre det, men det er ingen vei utenom. Med all programvaren vi installerer på datamaskinen vår, den konstante automatiske oppdateringer som Microsoft, Norton og andre utføre, og bare generelle glitches, er den fryktede omstart alltid venter rett rundt hjørnet. I de fleste tilfeller, bare logge ut vil være nok, men andre ganger må vi ty til nedleggelse alternativet. Her er et par måter å starte Gateway-datamaskinen
en.
Klikk "Start"-knappen på oppgavelinjen. Velg riktig pilen i Vista, eller klikk på "Turn av datamaskinen "for andre Windows-operativsystemer. Velg" Start på nytt. "Dette vil starte datamaskinen på nytt. Du kan også velge" Shut Down "for å slå datamaskinen av. Noen ganger er dette en bedre måte å starte på nytt. Slå av datamaskinen og venter 45 sekunder gjør at kondensatorene utslipp og minnet for fullt flush. Denne prosessen gjør det mulig for en renere boot.
To.
Trykk Control, Alt og Delete samtidig, to ganger. Den første tiden vil få opp Task Manager vinduet, og den andre vil starte datamaskinen på nytt.
Tre.
Trykk og hold nede strømknappen i omtrent 3 til 5 sekunder. Datamaskinen vil stenge. Deretter slår du på maskinen igjen.
Fire.
Koble fra strømledningen. Ikke gå denne ruten hvis ingen av de andre alternativene fungerer. Koble til strømledningen. Slå på datamaskinen.


Copyright © 2011