Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å restarte en gateway bærbar uten cd

Postet av : Charlotte Wannberg

Det er svært sannsynlig at en datamaskin må startes på nytt mange ganger i livet sitt. Årsaken til omstart kan komme fra en nylig installert et nytt program, glitches i operativsystemet eller tilfeldige feil som ingen vil noensinne få vite årsaken til. Hardware er aldri problemet for en omstart. Hvis maskinvaren har gått dårlig, så vil det fortsatt være dårlig når datamaskinen er startet på nytt. En CD er aldri nødvendig å starte en datamaskin, selv om en installasjons-CD, kan føre til at maskinen starte på nytt under installasjonsprosessen.
en
Trykk på "Ctrl", "Alt" og "Delete"-tastene samtidig. . , to ganger. Den første tiden vil få opp Task Manager vinduet og den andre vil starte datamaskinen på nytt.
To.
Klikk på "Start"-knappen på oppgavelinjen. Velg høyre pil i Vista, eller klikk på "Slå av datamaskinen" for andre versjoner av Windows. Velg "restart. " Dette vil starte datamaskinen på nytt. Du kan også velge å "Shut Down" for å slå datamaskinen av. Noen ganger er dette en bedre måte å starte på nytt. Slå av maskinen og vente 45 sekunder gjør at kondensatorene utslipp og minnet for fullt flush. Denne prosessen gir et renere omstart.
Tre.
Hold inne "Power"-knappen i omtrent 3 til 5 sekunder. Datamaskinen vil stenge. Slå på maskinen igjen.
Fire.
Koble fra strømledningen. Ikke gå denne ruten hvis ingen av de andre alternativene vil fungere. Koble til strømledningen og slå på datamaskinen.


Copyright © 2011