Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fastsette en opp-ned windows skjerm på en Toshiba bærbar

Postet av : Jonathan Nyberg

Rare ting skjer på datamaskiner noen ganger. Bærbare datamaskiner spesielt er sårbare for plutselige angrep av barn, katter eller andre miljøtrusler. Du kan bli fredelig skrive bort på tastaturet, eller surfer rundt på Internett når plutselig skjermen er opp ned. Når du beveger musen, går markøren i nøyaktig motsatt retning. Du ser deg rundt i forgjeves etter den magiske knappen på Toshiba bærbar tastatur som vil gjenopprette orden til datamaskinen, men det er ingen enkelt nøkkelen til å gjøre alt bedre. I virkeligheten er det en kombinasjon av taster

Du trenger:. .
Laptop

tastaturkommandoer til Fix Screen


en
Trykk på "CTRL" + "ALT" + "pil" tasten for å rotere Windows skjermen
2
Referanse denne veiledningen for å hjelpe deg:. .
Roter høyre side opp: "CTRL" + "ALT" + "UP"
Roter til venstre: "CTRL" + "ALT" + "venstre"
Roter høyre side: "CTRL" + "ALT" + "HØYRE"
Roter opp ned: "CTRL" + "ALT" + "NED"
3
Vær tålmodig mens skjermen endrer retning. . Det er vanligvis en mørk skjerm for omtrent to til tre sekunder før den roterer.

Bruke mus kommandoer til Fix Screen


en.
Høyreklikk på skrivebordet og velg "Graphics Options" og deretter "Rotasjon. "
to.
Vær oppmerksom på at musepekeren skal bevege seg i motsatt retning som du forventer det. Dette kan være litt utfordrende.
Tre.
Klikk "Normal" for å få Toshiba laptop skjermen tilbake til normal.

Tips og advarsler


  • Gjør deg kjent med Toshiba laptop hurtigtaster. Ikke bare vil du vite hva du skal gjøre hvis noe skjer uhell, men ifølge Rick Broida av PC World, de vil spare deg for mye tid på en bærbar. Du vil kanskje tenke på å arbeide på en bærbar datamaskin fra rogue katter og barn. Det er en klok forebyggende i å beholde integriteten til din bærbare datamaskin i tillegg til tilregnelighet. Du vet aldri, du kan faktisk få litt arbeid gjort.
  • Toshiba laptop tastaturer ofte har nøkler som vil løsne når det trakk. Vær forsiktig med katter på tvers av tastaturet. Klørne kan dra av toppen av tastene. Heldigvis, vil tastene vanligvis pop rett på igjen.
    
    Copyright © 2011