Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fastsette en bærbar usb-port

Postet av : Jan-Olof Stoor

Hvis USB-enheter som for eksempel hoppe stasjoner, digitale kameraer, skrivere eller ikke lenger fungerer som de skal når den er koblet til den bærbare datamaskinen, kan det hende at USB-portene har sluttet å virke. Det er nok av feilsøkingstrinn du kan fullføre på egen hånd for å få porten opp og gå ordentlig igjen
en

Koble USB-enheten inn i en annen USB-port på den bærbare eller en annen datamaskin for å kontrollere at problemet ikke er med enheten i stedet for havnen. Kontroller om enheten har en "Write-Only"-kategorien. Push at fanen til opplåst posisjon hvis det fortsatt ikke fungerer i en annen port.
To.
Klikk "Start" og deretter "Min datamaskin" hvis enheten fungerer på en annen datamaskin men ikke på den bærbare. Plugg en enhet i porten og vente å se om USB-porten vises på listen over stasjoner. Klikk på "Map Network Drive" hvis stasjonen ikke vises. Velg en stasjonsbokstav fra nedtrekksmenyen og dobbeltklikk deretter plasseringen av USB-enheten. Klikk "OK" og prøver å bruke havnen igjen.
Tre.
Naviger tilbake til Start-menyen og deretter "Control Panel". Dobbeltklikk på "Device Manager. " Bla nedover listen over alternativer og klikk på "+" ligger til venstre for oppføringen merket "Universal Serial Bus Controllers. " Dobbeltklikk navnet på USB-porten som vises i den nye menyen. Klikk på "Drivers"-fanen og deretter "Update Drivers". Vent til sjåføren å fullføre nedlasting og forsøke å bruke porten på nytt.
Fire.
Lukk driverne fanen og høyreklikk på navnet på USB-porten. Klikk på "Egenskaper". Klikk på "Power Management"-fanen og deretter fjern krysset i boksen merket som "Tillat datamaskinen å slå av denne enheten for å spare strøm. " Velg "Communications Port"-fanen og deretter blar du ned til boksen merket "Resources". Klikk på "Enable Device"-knappen og deretter "OK. " Forsøk å bruke USB-porten igjen.
Fem.
Lukk kategorien Egenskaper og høyre klikker på navnet på USB-porten. Klikk på "Avinstaller. " Start bærbare datamaskinen og deretter koble en enhet til USB-porten. Vent på et nytt vindu for å komme opp og følg instruksjonene på skjermen for å re-installere USB-porten programvaren.
6.
Start datamaskinen, og trykk på "F1"-knappen på bærbare tastaturet når produsentens navn vises på skjermen. Bla nedover i listen over alternativer som vises, og markere valget merket som "Advanced". Trykk "Enter" og deretter bla nedover og trykk "Enter" på "USB-støtte" alternativet. Trykk "F10" for å lagre innstillingene og finish laste operativsystemet.
7.
Åpne nettleseren din hvis den bærbare datamaskinen kjører Windows XP-operativsystemet. Naviger til Microsofts nettsted og laste ned Windows XP USB 2. 0-driver (se lenke i Resources). Start datamaskinen på nytt og prøv å bruke USB-porten igjen.

Tips og advarsler


  • Hvis USB-porten fortsatt ikke vil fungere etter å ha fullført feilsøkingstrinnene, det vil være et fysisk problem med porten som vil kreve utskifting av hovedkortet helt.
    
    Copyright © 2011