Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

feilsøking bærbare

Postet av : Camilla Näslund

oppstart i sikkermodus

Når du begynner å legge merke til et problem med din bærbare datamaskin, kan du prøve noen enkle reparasjoner. De vil ikke fungere for større problemer, men de kan reparere mindre bugs og kan være alt du trenger for å få maskinen i gang igjen. Slå på datamaskinen, eller starte den hvis den allerede har på. Når du legger skjermen først vises, begynner å trykke på F8 tasten til en svart skjerm med alternativer vises. Velg "Start From Siste fungerende konfigurasjon" og trykk "Enter. "Den bærbare vil forsøke å gjenopprette systemet til forrige gang det var arbeidet på riktig måte. Husk imidlertid at noe ned siden den tid vil ikke lenger være på systemet hvis du bruker dette alternativet. Bare å starte datamaskinen på nytt kan løse et problem som godt. Gi den et par minutter etter at du slår den av før du slår den på igjen.

Feilsøking Strømproblemer

Hvis datamaskinen ikke kan slås på, eller slår tilfeldig mens du jobber, kan det være et problem med sin strømkilde. Kontroller at batteriet er ladet og at strømledningen er riktig tilkoblet. Look å se om det er noen brudd i strømkabelen er wire som kan være forstyrrende signalet. Hvis datamaskinen slås på, men slår seg av uten forvarsel, kan det være overoppheting. Slå den av for en stund og prøv igjen senere. Hvis problemet vedvarer, ta det med til en spesialist for å la henne sjekke kjølevifter og strømuttak. Hvis den bærbare datamaskinen ikke vil slå seg på i det hele tatt, kan du kontakte en datamaskin spesialist eller datamaskinens teknisk støtte for mer hjelp.

Virus og spyware

Hvis du får en masse feilmeldinger eller merkelig funksjonsfeil på din bærbare PC, du kan ha et virus eller spyware. Den enkleste måten å fjerne disse feilene er å laste ned en pålitelig anti-virus programvare som Norton eller AVG og skanne hele datamaskinen. Fortell programvaren til å kjøre en full scan. Det kan ta flere timer, men det kan oppdage noen av de feil som kan ha infisert systemet ditt. Når resultatene er ferdig, velg alternativet for å slette alle infiserte filer. Hvis problemet fortsetter, ta kontakt med en teknisk support eller datamaskin tekniker for å få mer hjelp. Aldri prøve å endre noen filer på datamaskinen hvis du ikke har trening for det. Du kan uhell føre til permanent skade på systemet ditt.


Copyright © 2011