Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik sletter dashboard widgets i mac os x leopard

Postet av : Annika Hultén

Mac OS X Dashboard widgets er en flott måte å utføre raske oppgaver som gjelder alt fra kalkulatorer til kalendere for å finne nye filmer. Likevel har det praktiske ved å bruke Dashboard widgets sin pris: Dashboard widgets er RAM og strømslukende, og jo flere widgets du har lastet, jo mer RAM og makt Dashboard forbruker. I denne leksjonen skal vi lære hvordan du fjerner under-og ubrukt Dashboard-widgets i Mac OS X 10. 5
1

Trykk "F12" på Mac-tastaturet til å engasjere Dashboard og bringe alle de som nå står widgets til forgrunnen på dataskjermen.
to.
I nederste venstre hjørne av skjermen, finne en "+" omgitt av en sirkel. Klikke på dette ikonet vil åpne "Dashboard Editor. " Klikk på "Dashboard Editor"-ikonet en gang.
Tre.
Etter å ha klikket på "Dashboard Editor," se etter en rad av alle de som nå står Dashboard-widgeter som vil sprette opp på bunnen av skjermen.
fire.
Når Dashboard widgets er synlige på bunnen av skjermen din, se at lastet widgets i hovedskjermen har alle en "X" omgitt av en sirkel ikonet i øverste venstre hjørne av widgeten. Hvis du vil deaktivere widgeten, klikker du på ikonet, og widgeten vil losse fra Dashboard. Klikk lukket så mange widgets som du ønsker å laste ut fra Dashboard. Trykk på "F12" tasten eller klikk på skrivebordet for å lukke Dashboard.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011