Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å bruke digital foto bakgrunner

Postet av : Annika Hultén

Bruk dine egne bilder som bakgrunn eller bakgrunnsbilde for datamaskinen din er en fin og enkel måte å omgi deg med sine kjære på en daglig basis. Å se et kjent ansikt kan virkelig hjelpe en grov eller lang arbeide dag og er ofte det eneste du kan tilpasse på en jobb-PC. Innstilling dine egne bilder som bakgrunn er svært enkel
en.
Bla gjennom bildene, og velg den du liker best og vil bruke som bakgrunn. Hvis du har en tøff tid på å bestemme mellom noen, er det ok -. . Prosessen er enkel nok til at du enkelt kan endre bakgrunnen bilder på et innfall
2
På en Windows-maskin , bare høyreklikker du på bildet filen og velg "Bruk som skrivebordsbakgrunn" fra kontekstmenyen. I tillegg kan du endre bakgrunnen via Skjerm-kontrollpanelet. Åpne Control Panel via Start-menyen og velg "Display (s)," velg "Desktop"-kategorien, og du kan bla gjennom bildene i Bakgrunn-listen. Du har muligheten til flislegging, stretching eller sentrering et bilde av din bakgrunn.
Tre.
På en Apple-maskin, alternativ-klikk på bildet du ønsker og velg "Set Desktop Bilde" fra den kontekstuelle menyen. I tillegg kan du bla gjennom bilder via Desktop systemet preferanse. Naviger til Systemvalg via Apple-menyen, velg "Desktop Screen Saver. " Velg "Desktop"-fanen og bla gjennom bildene i venstre sidebar. Når du er fornøyd, X ut av vinduet.

Tips og advarsler


  • Apple-datamaskiner har muligheten til å automatisk rotere bilder hvert 30 minutt (eller annen definert intervall). Bare kryss av på "Endre bilde: Hver . . . " fra Desktop Screen Saver preferanse vinduet og velg intervallet fra drop-down menyen.
  • Ikke bruk noen digitale bilder du ikke juridisk har rett til å bruke for bakgrunnen din.
    Previous:nothing
    Next:hvordan du skriver ut fra vista
    
    Copyright © 2011