Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

opengl32.dll fix

Postet av : Valon Istrefi

DLL, eller Dynamic Link Library, blir filer som brukes av forskjellige programmer på datamaskinen og er ansvarlig for å utføre bestemte funksjoner. Fordi en fil kan deles av forskjellige programmer for en bestemt oppgave, er det ikke nødvendig å skrive koden for den oppgaven om og om igjen. Men hvis en DLL-fil er skadet, vil programmer som bruker den ikke kunne kjøre skikkelig. I dette tilfellet kan du erstatte filen uten kostnad ved å laste den ned fra nettet

WinRar

Du trenger et program for å dekomprimere den nedlastede filen som kommer i en "zip" format. Gå til Free Downloads Center hjemmeside og klikke "Lagre" for å bekrefte nedlasting av WinRar arkivering og dekomprimere programvare. Bla til plasseringen på datamaskinen din hvor du vil lagre filen og klikk "Lagre" igjen. Når filen er lagret på harddisken, dobbeltklikker du den for å åpne og følge steg-for-trinn veiledning i installasjonsveiviseren for å installere WinRar.

Nedlasting Opengl32. dll

Gå til DLL-filer hjemmeside og klikke "O" i den alfabetiske listen over de første bokstavene i de tilgjengelige DLL-filen navn. Finn "Opengl32. dll" i listen på neste side og klikker på linken. Klikk på "Klikk her for å gå til nedlasting av Opengl32. dll"-linken. Klikk på "Last ned Opengl32. dll" link i pop-up vinduet og klikk "Save" for å laste ned filen på harddisken.

Installere Opengl32. dll

Dobbeltklikk lagrede DLL-filen for å åpne. Denne filen er komprimert i en "zip" format, så åpner de vil lansere WinRar automatisk. Når filen er pakket, høyreklikker du den og klikker "Kopier". Du må så lime inn filen i system-katalogen. Avhengig av hvilken versjon av Windows, vil systemet katalogen bli plassert som følger: C: \ Windows \ System (Windows 95/98/Me), C: \ WINNT \ System32 (Windows NT/2000) eller C: \ Windows \ System32 (Windows XP /Vista). En gang i systemet katalogen mappe ved å trykke "Ctrl" og "V" tastene samtidig for å lime inn DLL-filen, og klikk "Ja" for å bekrefte overskriving av eksisterende korrupte filen. Start datamaskinen, og hvis problemet fortsatt eksisterer etter omstart, må du registrere installerte DLL-filen. Gå til Start-menyen, klikk "Kjør" og skriv inn "cmd". Skriv inn "regsvr32 Opengl32. dll" og trykk "Enter" for å registrere nye DLL-filen.


Copyright © 2011