Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å skrive fort på datamaskinen

Postet av : Jonathan Nyberg

Lære å skrive fort på tastaturet kan være nøkkelen til å hjelpe deg få lekser gjort raskere, bor flytende i online samtaler eller å bli mer produktiv på jobb. Det kan også lande deg en jobb. Med bruk av noen enkle teknikker-som riktig å skrive holdning, den riktig hånd plassering-supplert med masse praksis, kan du skru opp hastigheten på å skrive din og sparke den inn i neste gir
en.
Sitt i en justerbar stol som lar deg justere sittehøyden til høyden på tastaturet til datamaskinen. Juster stolen slik at albuene er i ferd med lik høyden på tastaturet. Revolution Helse anbefaler å holde albuene bøyd til ca en 90-graders vinkel.
To.
Sitt rett i stolen, med føttene flatt på gulvet eller en fotstøtte. Lute tar bort fra å skrive nøyaktighet og kan påvirke muskel minne om lært tastetrykk.
Tre.
Hold hender, armer og skuldre avslappet. Hold albuene tett inntil sidene. Lett hvile indeksen fingrene på "F" og "J" tastene på tastaturet med tomlene hviler på mellomromstasten. Ikke hvile håndleddene når du skriver; tillate dem å sveve. Rest de siste tre fingre på venstre hånd på "A", "S" og "D"-tastene, og de tre siste på høyre hånd på "K", "L" og ";". Nøkler

4.
Øv finne de små humper på "F" og "J" tastene på tastaturet uten å se på tastene for å skape en mental referansepunkt for standard plassering av fingrene på tastaturet.
fem.
Fokuser på teksten du skriver, og ikke plasseringen av tastene på tastaturet. Ser på tastene vil redusere din skrive hastighet fordi oppmerksomheten er viderekoblet bort fra det du skriver. Det kan være trått i begynnelsen, men lære å skrive uten å referere tastaturet vil holde fokus på teksten og hjelpe deg å skrive raskere.
Seks.
Practice skrive med gratis online skrive spill og tester (se lenke i Resources). Repetisjon gjennom praksis bygger muskler minnet og lar deg finne de riktige tastene på tastaturet uten å se på tastaturet.

Previous:nothing
Next:hvordan du velger kvalitet vinyl vinduer

Copyright © 2011