Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å rippe dvd filmer på windows vista

Postet av : Stefan Svensson

Når noen sier at de har "rippet" en DVD til sin datamaskin, hva de beskriver er det lov å lage en kopi av en DVD i form av en digital video datafil. Filmen finnes på DVD er kopiert til et filformat som kan spilles av programmer som Windows Media Player eller iTunes. Ripping DVD-filmer på en datamaskin som kjører Windows Vista er en enkel prosess som kan gjøres på noen få sekunder
en.
Sett DVD-filmen du vil rippe til harddisken din i datamaskinens DVD-ROM-stasjonen. Den siden av platen som holder dataene skal vende ned. Lukk DVD-stasjonens plateskuffen.
To.
Åpne DVD-ripping programvare etter eget valg. Disse programmene kan være lovlig kjøpt både på internett og elektronikk butikker. Eksempler på DVD ripping dataprogrammer omfatter iToolSoft's Blu-ray/DVD Ripper og DVD neste kopi. Se Resources i denne artikkelen for linker.
Tre.
Velg din kilde. Uansett hvilken DVD ripping dataprogram du bruker, er du nødt til å spesifisere til programmet hva DVDen du ripper. Klikk på "Source" drop ned menyen og velg navnet på DVD som er i datamaskinens DVD-stasjon.
Fire.
Spesifiser en output fil type. I noen programmer kan dette kalles "Target". Dette er den typen fil du vil at DVD-filmen dratt inn. Du kan velge å rippe dine DVD-film til en. AVI-fil, en. MPEG-fil, en. MP4-fil eller en annen type datamaskin video-fil du trenger.
Fem.
Trykk på "Start" eller "Kopier"-knappen. Språket vil være forskjellig avhengig av programmet, men resultatet vil være det samme. Programvaren vil starte å lage en kopi av video og lyd informasjon som finnes på DVD-video inn i datamaskinen filtypen du har angitt. Når prosessen er fullført, vil programmet stoppe og du kan fjerne DVD-film fra stasjonens plateskuffen.

Tips og advarsler


  • De fleste DVD-filmer som er kommersielt tilgjengelig er kodet med copyright-beskyttelse, noe som gjør det umulig å lovlig rippe filmen til en datamaskin. Dette gjøres for å bekjempe videoen piratkopiering populær over hele verden. Det finnes ingen lovlig måte å rippe en DVD-film med kopibeskyttelse.
    
    Copyright © 2011