Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hva som forårsaker en dataskjerm for å slå blått?

Postet av : Jeanette Morales

Displayet på en dataskjerm blir blå og viser bare hvit tekst med teknisk informasjon når maskinen krasjer på en spesiell måte. Denne typen krasj, en blå skjerm krasj, skjer når en datamaskins operativsystem (OS) oppstår en fatal feil programvare eller driver konflikt og kan ikke gjenopprette

Historie

Computer blå skjermene dukket opp på personlige datamaskiner med innføringen av de tidligste operativsystemer. Databrukere begynte å møte blå skjerm med Microsoft Windows 1. 0 så tidlig som 1985. Som Windows-operativsystemer ble mer utbredt, spesielt Windows XP i 2001, ble blå skjermer en del av datamaskinen folkelige i uttrykket BSOD, eller blå skjermen av død.

Betydning

Maskinen blå skjerm indikerer at en datamaskin er operativsystem har oppstått et problem som den ikke kan komme seg og som hindrer den i å fortsette å operere. I motsetning til andre typer OS konflikter, der sluttbrukeren kan løse ved hjelp av for eksempel lukke en konflikt program eller fjerne en motstridende stykke maskinvare, kan den blå skjermen ikke kan løses. Derfor er arbeidet som var i gang, som for eksempel arbeider i et regneark eller tekstbehandlingsprogram, tapt da en blå skjerm oppstår.

Typer

Blue skjermer er tettest forbundet med Windows-operativsystemer. Imidlertid kan blå skjermer skje med alle operativsystem som bruker en bestemt klasse av mikroprosessoren, x86 prosessorer. Som et resultat kan brukerne støter på Mac blå skjermer samt Windows blå skjerm. Den parallelle fenomenet mer vanlig å Mac er trist Mac, bildet av en Mac-maskin med utseendet på et trist ansikt, viser at Mac-maskinen har sluttet å fungere og kan ikke fortsette.

Effekter

Fordi den blå skjermen oppstår når en datamaskin's OS mislykkes, ethvert arbeid som pågår på datamaskinen når den blå skjermen vises, vil gå tapt. For eksempel, hvis en bruker har et regneark eller tekstbehandling dokument åpent, men har ikke lagret dokumentet, eventuelle endringer brukeren har gjort i dokumentet siden siste lagring vil bli ugjenkallelig tapt. I tillegg til programmer som krever en bestemt shut-down prosess lukker skikkelig kan bli skadet fordi de ikke kan lukkes korrekt.

Solutions

Når en bruker møter en blå skjerm, er den eneste rette å slå den blå-screenet maskinen av fysisk, så starter den på nytt. Hvis den blå skjermen oppstår ofte, kan brukeren skrive ned teksten som vises i den blå skjermen, og gir den til en fagperson for å se om det er mulig å hindre at konflikten fra tilbakevendende.

Previous:nothing
Next:hvordan du aktiverer Java i Windows Vista

Copyright © 2011