Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

dll fil reparasjon

Postet av : Charlotte Wannberg

DLL, eller Dynamic Link Library, filene er lik Active X-objekter ved at de deles av mange programmer for å utføre de samme funksjonene. På denne måten kan programmerere skrive bare en enkelt kode om hverandre brukes av ulike programmer. Det er to sider av mynten, men fordi hvis en DLL-fil er skadet eller mangler, så programmer som bruker den ikke vil kjøre, og du vil motta en melding med navnet på de dårlige filen. Heldigvis er det enkelt å laste ned og erstatte DLL-filen fra Internett.

Laste ned WinRar Archiver

Du må laste ned en arkivering og dekomprimere programvare, for eksempel WinRar, slik at du kan åpne den nedlastede DLL i ett " zip "format. Gå til Free Download Center hjemmeside (se Ressurser) og klikk på "Lagre" i pop-up laste bekreftelse sentrum. Deretter gå til stedet på harddisken der du vil lagre installasjonsfilen og klikk på "Lagre" igjen. Dobbeltklikk lagrede setup filen når nedlastingen er ferdig, og følg steg-for-trinn-instruksjoner til installasjonsveiviseren for å installere WinRar på datamaskinen din.

Nedlasting av DLL-fil

Gå til DLL-filer hjemmeside og klikk på den første bokstaven i det korrupte eller mangler DLL-filen du leter etter. Se gjennom listen på neste side og finn DLL-filen. Deretter klikker du på "Klikk her for å gå til nedlasting av filename. dll" linken på neste side. Klikk på "Download filename. dll" i popup-vinduet og deretter på "Save" for å laste ned filen.

Installere DLL-fil

Dobbeltklikk for å åpne den lagrede DLL-fil. Det står i "format", så når du åpner den, vil WinRar programmet starte automatisk, og vil dekomprimere filen. Når filen er pakket ut, høyreklikker du den i WinRar vinduet og velg "Kopier". Slipp filen i system katalogen ved å høyreklikke hvor som helst i et tomt område av katalog og deretter velge "Lim inn. " Avhengig av hvilken versjon av Windows, vil systemet katalogen bli plassert som følger: C: \ Windows \ System (Windows 95/98/Me), C: \ WINNT \ System32 (Windows NT/2000), eller C: \ Windows \ System32 (Windows XP og Vista). Systemet vil spørre deg om å overskrive eksisterende DLL korrupte filen, så klikker du på "Ja. "Reboot datamaskinen.

Hvis DLL-filen er fremdeles oppført som skadet eller mangler, så må du registrere den nylig innlimte filen. Gå til" Start "-menyen, klikk på" Kjør "og skriv "cmd. " Type "regsvr32 filename. dll" og trykk "Enter" for å registrere nye DLL-filen.


Copyright © 2011