Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du rengjør Windows-registret for hånd

Postet av : Camilla Näslund

Mange ganger, vil en datamaskin brukeren laste ned programvare tenker det er en verdifull ressurs. En gang programmet er bare ikke nyttig, slik at brukeren sletter programvaren. Hva de fleste ikke vet er at programvaren informasjon kan fortsatt ligge på harddisken i datamaskinen. En person kan slette disse unødvendige filer ved å rense Windows-registeret for hånd
en
Tilbake registret filene før foretar noen endringer i registeret selv. Dette er viktig fordi hvis en bruker sletter en viktig fil ved en tilfeldighet at backup-filen kan gjenopprette det til sin tidligere tilstand.
to.
Velg "Start"-knappen fra hoved operativsystemet menyen. Fra Start-menyen, velg "Kjør" og skriv inn "regedit" i kjør-dialogboksen.
Tre.
Klikk på plusstegnet ved siden av HKEY_CURRENT_USER mappe i den venstre menyen panel . Dette vil utvide HKEY_CURRENT_USER mappen og vise alle mappene som finnes i. Deretter klikker du på plusstegnet ved siden av programvaren mappe for å vise alle programmene ligger i registret.
Fire.
Søk etter programmene som du vil fjerne fra datamaskinen system register. Når plassert, klikk på programvare-mappen, og høyreklikk på musen. Fra høyre-klikk menyen, velg "Slett".
Fem.
Gjenta de to foregående trinnene, men denne gangen bruker HKEY_LOCAL_MACHINE mappen som start-mappen. Søk denne mappen programvare filen, og slette uønsket programvare programfiler.
6.
Gjenopprett datamaskinen ved å kjøre backup-filen er opprettet i trinn 1 dersom noe går galt, eller om det er en merkbar svekkelse i datamaskinens ytelse etter rengjøring registret.

Tips og advarsler


  • Vær oppmerksom på at hvis en bruker sletter systemfiler fra registret det kan deaktivere hele datamaskinen.
    
    Copyright © 2011