Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du installerer den minste versjonen av Windows XP

Postet av : Jan-Olof Stoor

Windows XP kan konsumere flere hundre megabyte med plass på harddisken, selv når den først ble installert, og ingen andre programmer har blitt installert på datamaskinen ennå. Hvis du installerer Windows XP på en maskin der lagringsplass er på en premie, for eksempel en datamaskin med et lite solid-state harddisk, kan det være lurt å fjerne unødvendige komponenter i Windows for å holde installasjonen så liten som mulig. Bruk XP Lite å installere den minste versjonen av Windows XP på datamaskinen
en.
ned XP Lite fra litepc. com. XP Lite er kommersiell programvare, men prøveversjonen er gratis for personlig bruk. Pakk ut arkivet til plasseringen av valget på Windows XP maskinen der du ønsker å redusere størrelsen på Windows XP. Run "xplite_trial. exe" for å starte. Det anbefales at du kjører XP Lite umiddelbart etter installasjonen av Windows XP på en datamaskin, men verktøyet kan brukes når som helst.
To.
Klikk på "Legg til /Fjern komponenter" tab . Denne kategorien viser alle Windows XP-komponenter som kan fjernes for å spare harddiskplass. Fjern haken i boksen ved siden av hver Windows-komponent som du ikke bruker. For eksempel kan det være lurt å fjerne merket fra "Games" hvis du ikke har tenkt å spille spillene som følger med Windows XP.
Tre.
Klikk på "Next"-knappen. Windows skal konfigureres ved å fjerne komponenter som du har valgt. Avhengig av antall og størrelse på elementer blir fjernet, kan dette være en lang prosess.
Fire.
Klikk "Yes" for å starte datamaskinen på nytt etter at XP Lite er ferdig. Start programmet på nytt etter at Windows laster.
fem.
Klikk på "Shrink" fanen. Dette verktøyet fjerner enhver lagret informasjon fra datamaskinen din som kan brukes til å avinstallere Windows-oppdateringer og patcher at du har installert. Fordi avinstallerer en Windows-oppdatering er sjelden anbefales, er dette verktøyet generelt trygt å kjøre. Klikk på "Analyze" for å fortsette hvis du ikke trenger å ha muligheten til å avinstallere alle Windows-oppdateringer som er på datamaskinen. XP Lite skal vise et skjermbilde som viser hvor mye harddiskplass som kan gjenvinnes.
6.
Klikk på "Delete"-knappen for å fullføre operasjonen.

Tips og advarsler


 • XP Lite fjerner komponenter fra Windows som brukeren ikke er normalt tillatt å fjerne. I å utføre en oppgave som dette, er det alltid mulig at programmet kan kommunisere med datamaskinen på en måte ikke er tilsiktet av den opprinnelige programmerer og forårsake et problem. Kjør XP Lite på en datamaskin umiddelbart etter installasjonen av Windows, eller tilbake viktige filer før du bruker den.
  Previous:nothing
  Next:Slik finner de papirkurven i xp
  Anbefalte artikler
  
  Copyright © 2011