Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å lage en windows xp oppstart cd

Postet av : Annika Hultén

Det finnes en rekke metoder for å lage startdisker-mer kjent som "boot disker" eller "boot CD"-for Windows XP. Disse metodene varierer fra å laste ned en rekke filer fra Microsofts nettsted, til jury-rigg en CD fra din eksisterende Windows-installasjonen. Metoden jeg foretrekker-som bare så skjer for å være enklere enn de nevnte tilnærminger-er å laste ned et program kalt Ultimate Boot CD for Windows. Ikke bare vil dette programmet ta seg av de vanskeligere delene av å lage boot disk for deg, det kommer også pakket proppfulle av nyttige verktøy, verktøy og programmer. Og på toppen av alt, det er gratis

trenger Du:!
Blank CD
. Computer med CD /DVD-R /RW-stasjon.
Minst 1 GB ledig plass.
Windows XP setup disk med minst Service Pack 1.

prepping av oppstartsdisketten


en.
Åpne din foretrukne nettleser og laste ned UBCD4Win programmet .
to.
Kjør UBCD4Win programmet. Følg instruksjonene på skjermen som de dukker opp. Pass på at du ikke installerer UBCD4Win til en katalog med et mellomrom i navnet (for eksempel C: \ Mine dokumenter) eller programmet vil ikke installere riktig.
tre.
Sett inn Windows XP CD med Service Pack 1 i CD-stasjonen.
fire.
Gå til katalogen der du installerte UBCD4Win og kjøre "UBCD4WinBuilder. exe. " Som standard er denne filen ligger i C: \ UBCD4Win
5
Klikk "Jeg aksepterer" når skjermen kommer opp. . . Du vil da bli spurt om du vil søke etter Windows installasjonsfiler. Klikk på "Nei"
6.
Angi plasseringen av Windows installasjonsfiler (bokstaven for CD-stasjonen) i "kilde" delen av det nye vinduet som vises. Pass på at "Opprett ISO Image" er sjekket.
7.
Klikk på "Build"-knappen. Trykk på "Jeg godtar" knappen når den kommer opp, og ISO vil begynne å bygge. UBCD4Win vil nå opprette et disk image-fil som du kan brenne til en CD for å lage fysiske boot disk.

Burning Boot Disk


en.
Last ned og installer ImgBurn. Kjør programmet.
To.
Velg "Skriv bildefil til disk. "
Tre.
Klikk på "Bla til fil"-ikonet og finne UBCD4WIN. iso at du opprettet i forrige del, klikk "OK. "
Fire.
Klikk på" Write "og imgburn vil brenne ISO image til CD-en. Boot CD er nå ferdig og klar til bruk.

Tips og advarsler


 • Hvis din Windows XP CD ikke har SP1 eller høyere installert, gå til UBCD4Win Slipstream siden for guider om hvordan du slipstream oppsettet CD, slik at den vil være kompatibel med UBCD4Win.
 • antivirusprogramvare kan oppdage deler av UBCD4Win som malware. Dette er en falsk positiv og ikke av bekymring. Ingen av UBCD nedlastinger fra det offisielle nettstedet inneholder skadelig programvare eller virus av noe slag.
  Previous:nothing
  Next:hvordan du feilsøker køordner feil
  Anbefalte artikler
  
  Copyright © 2011