Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik finner de papirkurven i xp

Postet av : Jonathan Nyberg

Når du sletter filer i Microsoft Windows XP, kan du anta de er umiddelbart borte. Dette er ikke alltid tilfelle selv, som de papirkurven ofte beholder slettede filer i tilfelle du senere ønsker å gjenopprette dem. Det er bare så mye plass i papirkurven for å holde slettede filer, og til slutt vil det klart ut filer. Normalt dette programmet kan lett ligger på skrivebordet ditt, men det er et par ting som kan forårsake det til å forsvinne
. en.
Vanligvis papirkurven vil bli plassert på hovedskjermen i Windows XP, oftest øverst til venstre. Ikonet for det er en papirkurv kan med tre blå piler på forsiden. Dobbeltklikk på dette ikonet med musen for å få tilgang til papirkurven.
To.
Hvis bin ikke er på din desktop skjermen, gå til "Start", velg deretter "Control Panel . " Naviger til "Utseende og personalisering," klikk "Personalisering," og til slutt "Endre skrivebordsikoner. "
Tre.
Kontroller at papirkurven har et merke i boksen ved siden av klikke på boksen med musen. Velg "OK. " Papirkurven ikonet skal være på skrivebordet nå.
Fire.
Hvis det fortsatt ikke har vist opp på skrivebordet, må du kanskje redigere registret. Klikk "Start" og deretter "Kjør" og skriv inn "regedit" i søkefeltet. Trykk "enter" og registret programmet vil åpne opp
5
Naviger til følgende plassering på venstre panel. . : HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ Desktop \ Namespace. Høyreklikk på stedet ovenfor og velg "New" og deretter velg "Key. "
6.
Type" {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} "og trykk enter for å skape.
7.
Velg ovenfor skapte nummer og dobbeltklikk deretter på "Standard" oppføring i høyre panel. Velg "Rediger strengen dialog" og type "Recycle Bin" i verdi-boksen. Trykk enter og lukk registrere tekstbehandleren. papirkurven skal være tilbake på skrivebordet.

Tips og advarsler


 • Hvis du ikke har administrator rettigheter og administrator har sperret tilgangen til papirkurven, må du be administratoren for de nødvendige rettighetene.
  Previous:nothing
  Next:hvordan å lage en windows xp oppstart cd
  Anbefalte artikler
  
  Copyright © 2011