Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du kobler en mac datamaskin til oppringt

Postet av : Jan-Olof Stoor

De fleste PC eiere verdien deres internett-tilgang. Mens mange datamaskiner tilbyr ethernet og trådløs tilkobling, noen fortsatt har også oppringt modem. Dette kan ikke synes nødvendig, men enkelte områder ikke har tilgang til høyhastighets Internett og noen brukere vil kanskje ikke kunne ha råd til det. Sette opp en oppringt modem for en Mac tar bare et par raske skritt for å få deg online
en.
Kontroller at trådløs Internett er slått av. Dette vil sikre at Mac ikke er ute etter trådløse tilkoblinger, noe som gjør oppsettet enklere og sparer strøm hvis du er på en mobil enhet. Gjør dette ved å klikke på trådløse ikonet i system øverst på Mac-skjermen og klikke "Slå på AirPort off. "
To.
Plugg telefonen linje i modemet på Mac . Hvis din Mac ikke har et modem innebygd, må du kjøpe en USB-til-modem adapter fra Apple på nettet eller i en butikk.
tre.
Klikk Apple-logoen i øvre venstre hjørne av skjermen, klikk deretter på "System Preferences".
fire.
Velg "Network" og velger deretter oppringt forbindelse fra "Kilder" panelet på venstre side av "System Preferences" vinduet. Hvis du blir bedt om, skriver noen detaljer fra din internettleverandør. Lukk "System Preferences" for å lagre endringene.

Previous:nothing
Next:hvor å endre vinduer 7 støvel bestyrer
Anbefalte artikler

Copyright © 2011