Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du installerer Windows Sikkerhetssenter

Postet av : Ulf Friberg

Windows Security Center er et avlytting verktøyet som gjør at en datamaskins sikkerhet funksjonalitet er oppdatert og dermed mindre utsatt for angrep system. Den overvåker virusbeskyttelse og brannmur status, og sørger for at Windows er fullstendig oppdatert. Programvaren er gratis og kommer med Service Pack 2 for Windows XP og Windows Vista. Men, hvis du klarer å avinstallere det eller vil få det umiddelbart uten å vente på oppdateringen, kan du enkelt installere det via Microsofts Windows Update hjemmeside.

Installer Windows Security Center i Windows XP


en.
Åpne Internet Explorer og gå til Microsoft Windows Update nettsiden.
to.
Klikk på "Express"-knappen på hovedsiden for å få datamaskinen kontrolleres for viktige oppdateringer som skal installeres. Siden Windows Security Center ikke er installert, vil det bli oppdaget og installert i oppdateringen.
tre.
Søk listen over oppdateringer som skal installeres på datamaskinen din og velge bort eventuelle alternativer foruten Windows Security Center som du ikke ønsker installert på denne tiden. Klikk på "Installer oppdateringer" for å starte installasjonsprosessen.
Fire.
Sett datamaskinen deg på Automatiske oppdateringer for å holde datamaskinen oppdatert. Det kan du gjøre ved å klikke på "Start" etterfulgt av "Control Panel".
Fem.
Klikk "Automatiske oppdateringer" og velg det anbefalte alternativet.
6.

Klikk "Apply" etterfulgt av "OK" for å lagre endringene og lukke vinduet.

Installer Windows Security Center i Windows Vista


en.
Klikk "Start"-knappen etterfulgt av "Alle programmer". Bla gjennom listen og velg "Windows Update" fra de tilgjengelige alternativene. Du kan også skrive "Windows Update" i søkefeltet, etterfulgt av å trykke "Enter" for å få det umiddelbart.
To.
Klikk på "Endre innstillinger"-knappen i venstre vindu ruten.
tre.
Velg alternativknappen ved siden av "automatisk laste ned og installere oppdateringer. "
fire.
Klikk "OK" når du er ferdig . Windows vil begynne å skanne datamaskinen og laster ned nødvendige oppdateringer, hvorav én vil være Windows Security Center hvis det ikke er tilgjengelig på datamaskinen din allerede. Når oppdateringene er ferdig installert, vil en boble i systemstatusfeltet forteller deg nye oppdateringer har installert og datamaskinen må startes på nytt.
Fem.
Start maskinen på nytt og når du logge deg på Windows, vil Security Center bli tilgjengelig. Du får tilgang til den ved å klikke på "Start"-knappen og skrive «Windows Security Center" i søkefeltet. Det vil også være tilgjengelig i "Alle programmer" programvare liste.

Tips og advarsler


  • Windows 7 fjernet Security Center-funksjonalitet. Men, kan brukere av dette operativsystemet får en alt i ett virus beskyttelse løsning i Windows Security Essentials.
  • Både Windows XP og Windows Vista, kommer pre-installert med Windows Security Center. Hvis du klarte å avinstallere det ved en feil, vil denne fremgangsmåten hjelper deg med å re-installere den via Windows Update.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011