Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å sjekke en disk for dårlige sektorer i vista

Postet av : Stefan Svensson

Skadede sektorer kan hindre harddisken i en datamaskin fra å fungere ordentlig. Bad sektorer er uleselige sektorer som ikke kan leses av datamaskinen som de er. Sektorene er seksjoner i harddisken disk som lagrer informasjon, når en sektor går dårlig, harddisken automatisk bytter til en sektor som fungerer. Bad sektorer må bli løst av enten et spesielt verktøy eller programvare for dem å arbeide. Windows Vista har et verktøy som lar deg se etter skadede sektorer i en harddisk

Du trenger:.
Vaskemiddel.
Lofri klut.
2 skuffer.
Vann.
Hvit eddik.
Ammoniakk.
Isopropylalkohol.
TSP.
Cerium Oxide.
Polyuretan stripper.
Brass polish.
Polyuretan klarlakk.


en.
Åpne "Min Datamaskin" og høyreklikk disken du vil kontrollere for feil. Velg "Egenskaper" fra høyreklikkmenyen.
To.
Klikk på "Verktøy" og klikker "Søk nå" under "Feil-sjekket" verktøyet. Et annet lite vindu som heter "Check disk" vises og gir deg to alternativer før du sjekke disken.
tre.
Merk av for "Søk etter og forsøk å reparere skadede sektorer", som begynner å skanne og også fikse de dårlige sektorene. Merk av i boksen ved siden av alternativet "automatisk fikse feil i filsystem" for å løse problemer med filsystemet på harddisken.
Fire.
Klikk "Start"-knappen for å starte disk sjekking. Hvis du prøver å skanne de største harddisken, som er Lokal disk (C:), en skjerm som dukker opp spør du planlegge når skanningen skal skje (for eksempel daglig, ukentlig, månedlig), eller søker når du starter datamaskinen. Grunnen til dette er at maskinen ikke kan skanne en harddisk som i dag har filer fungerer (Windows Vista OS-programmer). Harddisken vil bli kontrollert ved start eller når du angitt i "Schedule Disk Check"-vinduet.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011