Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan laste opp bilder fra datamaskinen din fra ’mine bilder’

Postet av : Camilla Näslund

Enten du laster opp bilder til Internett for personlige eller forretningsmessige årsaker, må til slutt nesten hver Internett bruker for å lære hvordan du laster opp bilder. Mange lagring nettsteder finnes på Internett som skal lagre og vert for bildene slik at du kan dele dem med andre. Windows XP-brukere har en standard lagringsplass for bilder kalt "Mine bilder"-mappen. Lære å laste opp bilder fra datamaskinen fra "Mine bilder" vil gjøre deg i stand til å dele dine bilder
en.
Naviger til et nettsted som skal være vert og lagre bildene dine. Se Resources avsnittet nedenfor for to foreslått nettsteder som lar deg laste opp bildene dine gratis når du oppretter en konto.
To.
Åpne laste verktøyet i nettstedet du bruker .
tre.
Klikk på "Browse" for å se gjennom mappene på datamaskinen din og finne bildene du ønsker å laste opp.
fire.
Finn "Mine bilder"-mappen (ligger inne i "Mine dokumenter"-mappen). Åpne denne mappen ved å dobbeltklikke den, og deretter bla gjennom sub-mapper inne for å finne bildet eller bildene du ønsker å laste opp.
Fem.
Marker det første bildet du ønsker å laste opp og klikk "Åpne" for å plassere det inn i laste-verktøyet du bruker. Fortsett med å velge så mange bilder du ønsker å laste opp (eller så mange bilder som de laster opp verktøyet lar deg velge).
6.
Klikk på "Last opp" (eller en lignende kommando) for å starte opplastingen. Vent mens bildene laster opp til nettstedet.
7.
Sjekk bildene når de er ferdig lastet for å sikre at de lastet opp ordentlig.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011