Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan finne ut hva som kjører i bakgrunnen på datamaskinen

Postet av : Camilla Näslund

Selv oppgavelinjen gir deg det meste av programmer som kjøres på datamaskinen din, er det dusinvis av prosesser som kjører stille i bakgrunnen. Mange av disse er avgjørende for Windows, og hvis de er slått av, vil systemet krasjer. Men noen unødig sløsing system ressurser, og andre kan være potensielt skadelig. Uansett tilfelle, kan du noen ganger ønsker å se hvilke programmer som kjører i bakgrunnen, og Windows gjør dette enkelt for deg. Men for å gjøre smarte valg om å lukke prosesser krever nøye forskning.
en.
Åpne Oppgavebehandling ved å trykke "Ctrl-Alt-Del. " Hvis du er usikker på hvordan du gjør dette, bare å holde nede "Ctrl" og "Alt", som er nederst i venstre hjørne av tastaturet, og trykker "Delete", som er funnet like ovenfor piltastene.
to.
Klikk på "Programmer"-fanen. Oppført her er alle programmer som kjører på datamaskinen din. De fleste av disse vil allerede være presentert på oppgavelinjen, men flere kan være på annen måte skjult. Du kan lukke dem ved først å klikke på dem og deretter velge "Avslutt oppgave. " Generelt vil lukke programmer ikke krasje systemet. Men hvis du ikke er kjent med et program, må du først slå det opp på en søkemotor.
Tre.
Klikk på "Prosesser"-kategorien. Her er de prosesser som kjører i bakgrunnen på datamaskinen din. Mange av disse er viktige for Windows til å fungere, men en håndfull kan trygt lukkes ved først å klikke på dem og deretter velge "Avslutt oppgave. " Som med ukjente programmer, må du forskningen en prosess før du lukker den.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011