Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du oppretter et gjenopprettingspunkt partisjon

Postet av : Valon Istrefi

Skillevegger refererer til å splitte opp en datamaskins harddisk på forskjellige steder. Dette kan bidra skille operativsystemet filer fra programfiler og multimedia. Dette gjør det tryggere hvis det er en feil med noen nedlastede program, som det er mindre sjanse for å ødelegge ditt operativsystem partisjonen. En annen fordel er at du kan opprette et gjenopprettingspunkt partisjon. Du kan kopiere grunnleggende system innstillinger til denne partisjonen og bruke det som et gjenopprettingspunkt i tilfelle noe går galt med Windows. Dette er en mye enklere metode for utvinning enn å forsøke å installere Windows fra bunnen av.

Du trenger:
Disk recovery program


en
Lag en ren installasjon av Windows, om mulig. . . Dette trinnet er ikke et krav, men det vil gjøre for en mer stabil gjenopprettingspartisjon hvis du gjør det. Å ha en ren installasjon av Windows, oppdatere den og sette opp alle dine drivere vil gi deg et trygt gjenopprettingspunkt.
To.
Lag en partisjon på datamaskinens harddisk. For XP-brukere, bruker Windows fdisk verktøyet. Klikk "Start" og velg "Kjør" og skriv inn "cmd" og trykk "enter" på tastaturet. Ved ledeteksten, skriver du "fdisk" og velge alternativ 1. På spørsmål om hva størrelsen på partisjonen skal være, velger 10 GB.
Tre.
I Vista, klikker du på "Start" og deretter høyreklikk på "Computer". Velg "Behandle" fra pop-up. På den venstre ruten, velger du "Disk Management. " Hvis du ikke har en gjenoppretting partisjon allerede, kan du opprette en ved å høyreklikke på hoved-stasjonen (vanligvis C:) ". Shrink Volume" og velge Under alternativet "Angi hvor mye plass å krympe i MB" type 10 000 (dette tilsvarer 10 GB). Tillat programmet å krympe stasjonen, noe som kan ta litt tid.
Fire.
Last ned og installere en frisk programvare program. Det er mange de tilgjengelig, Norton Ghost som ett trygt alternativ. Du må kjøpe fullversjonen for å kunne dra nytte av oppgangen verktøyet.
Fem.
Start Norton Ghost (eller andre verktøy) og velg "Sikkerhetskopier nå", og velg "Definer ny backup. " Under "Destination," velg partisjonen stasjonen du opprettet tidligere. Velg "OK" for å starte utvinning (dette kan ta noen timer). Den gjenopprettingspartisjon vil bli opprettet. Du kan bruke Ghost program til å gjenopprette tilbake til dette punktet.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011