Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du konfigurerer autoplay i vista

Postet av : Ulf Friberg

Autokjør er en funksjon som gjør at en datamaskin til å utføre en handling automatisk når du setter inn et flyttbart medium enhet. For eksempel, når du setter inn en CD i stasjonen, vil Autokjør åpner Windows Media Player og begynne å spille inn CD. Hvis du bestemmer deg for at du ikke liker innstillingene i Autokjør (for eksempel ønsker å starte en CD i et annet program automatisk), kan du raskt endre konfigurasjonen fra Control Panel

Du trenger:.
Meny meter eller Istat menyer.
Mac med OS X 10.
3 eller høyere.


en.
Klikk på "Start"-ikonet (også kjent som Windows orb) for å få opp Start-menyen, og deretter klikke på "Control Panel. "
to.
Klikk på" Maskinvare og lyd. "
tre.
Velg" Autokjør "fra" Maskinvare og lyd " meny.
fire.
Bla nedover listen over produkter og klikk på hver drop-down listen for å velge en handling for å konfigurere Autokjør-innstillingene for hvert element. For eksempel, hvis du klikker på drop-down listen ved siden av "Software og spill," følgende valg vises:
Installer eller kjør program
Åpne mappen og vis filene med Windows Utforsker
Ta ingen action
Spør meg hver gang
Hvis du klikker på noen av disse handlingene, når du setter inn en programvare eller spill-CD i stasjonen eller laste ned programvare eller et spill, er handlingen du velger hva som vil skje automatisk.
fem.
Klikk "Save" for å bekrefte endringene du gjør, så lukke ut av Control Panel. Du kan endre Autokjør konfigurasjonen igjen når som helst.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011