Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik sletter microsoft oppdateringer som er i køen

Postet av : Charlotte Wannberg

Windows Update er et tilbehør program som kan automatisk holde Windows-operativsystemet oppdatert. Det kan også settes til håndboken slik at du kan velge hvilke oppdateringer som skal installeres. Hvis du velger oppdateringene manuelt, kan de du ikke installerer begynner å hope seg opp i oppdateringen køen. Denne lange listen over uønskede oppdateringer kan gjøre det vondt å finne nye når de kommer. Siden oppdateringer som ikke er valgt for installasjon ikke har lastet ned til datamaskinen din, er det ingenting å slette, men filene kan fortsatt bli tatt av listen.
en.
Tilgang til kontrollpanelet ved å klikke på "Windows" eller "Start"-knappen i nedre venstre hjørne av skrivebordet. Klikk på "Kontrollpanel" på menyen som vises.
To.
Dobbeltklikk på "Windows Update" ikonet i kontrollpanelet vinduet. Et nytt vindu vil komme opp som viser antall "Viktig" og "Ekstrautstyr" oppdateringer som er tilgjengelige for datamaskinen din. Klikk på hver av disse kategoriene for å vise en liste over individuelle oppdateringer.
tre.
Høyreklikk på en oppdatering som du ønsker fjernet fra listen, og velg "Hide update" fra valgmulighetene som oppstår. Oppdateringen teksten vil bli nedtonet. Gjenta for hver oppdatering som du ønsker å bli kvitt. Neste gang du åpner Windows Update-programmet, vil disse oppdateringene ikke lenger bli vist i listen.

Previous:nothing
Next:hvordan å reparere rettigheter på en mac
Anbefalte artikler

Copyright © 2011