Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik ramme erstatning energieffektive vinduer

Postet av : Annika Hultén

Du kan finne deg selv som trenger litt ekstra lys i hjemmet ditt. Det kan være på tide å legge i et vindu eller to for å lyse opp stedet. Framing i vinduene må gjøres riktig for å sikre at de ikke har luft eller vann lekkasjer. Vinduer selges i de lokale Oppussing butikker på lager størrelser som 2x3 eller 3x4, så sørg for at du rammen på vinduene for å imøtekomme disse lager vindusstørrelser

Du trenger:.
Øyebeskyttelse
. Hørselvern.
Knebeskyttere.
Respirator.
Drop kluter.
Drywall kniv.
Crowbar.
Portable sirkelsag.
Skjøteledning.
Ladder.
16 Penny negler.
Hammer.


en.
Ta på verneutstyr. Mark en disposisjon på innsiden, med en tusjpenn på hvor din nye vindu vil gå. Sjekk for elektrisk eller VVS rør i det området. Legg ned dropcloths inne i ditt hjem, under veggen seksjonen du skal jobbe på. Skjær bort gips, med en gips kniv og et brekkjern, for å avsløre piggene.
To.
Rådfør deg med en entreprenør eller ingeniør. Finn ut om veggen du jobber med, er ansett som en "bærende" vegg, noe som betyr at den støtter ditt hus. Hvis det er, får en profesjonell til å støtte veggen med huset knekt, mens du rammer inn vinduet i. House knekt er metal støtter som å støtte en vegg mens du jobber med det.
Tre.

Merk pigger og bruke en bærbar sirkelsag til skjære ut et hull i veggen.
fire.
Skjær ut noen pigger som er i veien for din nytt vindu. Installer pigger langs begge sider av vinduet, går vertikalt fra toppen av veggen, ned til gulvet. "King" stenderne er det normale valget her, noe som betyr at du installerer to stendere, ved siden av hverandre, på hver side av vindusrammen åpningen.
Alle vertikale kjører stenderne er sentrert enten 16 eller 24 inches inches.
fem.
Rådfør deg med en entreprenør for å se hvilken størrelse header du bør bruke for vinduet ditt. Vanligste størrelsene varierer fra en 4x4 til en 4X8, avhengig av vinduets span i avstand. Overskriften er plassert over vinduet, og fungerer som en støtte for vekten av veggen bærer ned på det nye vinduet.
6.
Installer feltet over der vinduet går, og i-mellom kongen stenderne. Bruk en hjelper til å gjøre dette. Små jack studs er plassert loddrett over hodet til å knytte den til taket. Nivå all innramming stykker som du ramme dem inn Installer alle vindu innramming med 16 øre spiker og en hammer.
7.
Installer en vertikal sill, som er en stud som går horisontalt, på tvers bredden på vinduet rammen. Du er på en måte, og bygge en boks som hele vinduet vil sitte i. Ramme i to "jack" pigger, som går under terskeldypet. Installer en på hver side, går vertikalt fra bunnen av svill til bunnen av veggen.

Tips og advarsler


  • Når vinduet er innrammet i, installer vinduet og sørg for at det fungerer riktig på plass noen tørrmur eller Fasader.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011