Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å installere hurtigreparasjonen

Postet av : Magnus Ekblad

Når et selskap utgivelser en hurtigreparasjon for en av sine programmer eller programmer, er hurtigreparasjonen ment å løse et problem innen den programvaren. En hurtigreparasjon kan inneholde filene som er nødvendig for å korrigere problemet i programvaren, eller kan inneholde funksjoner som har blitt lagt til i programmet etter den første utgivelsen. Hvis du har installert en hurtigreparasjon, men det har sluttet å virke på grunn av et virus eller annen form for korrupsjon, kan du installere hurtigreparasjonen til datamaskinen
en.
Åpne Registerredigering ved å gå til "Start"-menyen, klikke inn på "Søk" boksen og skrive "regedit" (alle skrive uten anførselstegn) , og deretter trykke "Enter. " Hvis en "Søk" boksen ikke vises i "Start"-menyen, klikk "Kjør," type "regedit" i "Run" boksen og trykk "Enter".
To.

Gå til registernøkkelen som inneholder den opprinnelige hurtigreparasjonen at du hadde installert på datamaskinen din. Hurtigreparasjonen nøkkelen kan finnes ved å følge stien "HKEY_LOCAL_MACHINE", "PROGRAMVAREN", "Microsoft", "Windows NT", "CurrentVersion" og "Hotfix. "
Tre.
Høyreklikk på navnet til hurtigreparasjonen du vil avinstallere fra datamaskinen din. Klikk på" Slett "fra menyen som kommer opp.
<. br> 4
Gå til datamaskinens Nedlastinger-mappen på "Start> Datamaskin> Lokal disk (C:)> Brukere> [username]> Nedlastinger," erstatter [username] med navnet på brukeren under hvis profilen hurtigreparasjonen opprinnelig ble lastet ned. Hvis den opprinnelige hurtigreparasjonen filen fortsatt vises i Nedlastinger-mappen, dobbeltklikker du på ikonet og følg skjermbildene for å installere hurtigreparasjonen til datamaskinen.
fem.
Last ned hotifx igjen hvis du ikke har den opprinnelige nedlastingen fortsatt lagret på datamaskinen. Hurtigreparasjonen for et produkt kan vanligvis finnes på nettsiden til produsenten eller ved nedlasting av programvare nettsteder. Når hotifx har blitt lastet ned igjen, dobbeltklikker du på "Hotfix" ikonet og følg skjermbildene for å installere hurtigreparasjonen til datamaskinen.


Copyright © 2011