Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

problemløsing maskinvare oppstart

Postet av : Stefan Svensson

Mens du installerer et nytt stykke av maskinvaren er generelt begivenhetsløs, det er tider når du legger til en ny maskinvareenhet skaper problemer. Å vite hvordan du løser disse problemene kan få maskinen tilbake i orden raskt og enkelt. Kontrollere status for hver maskinvareenhet og løse disse konfliktene er en kritisk feilsøking ferdigheter hver datamaskin eieren må ha
1. .
Fjern eventuelle nylig installert maskinvare-enheter fra datamaskinen. Hvis du nylig har installert et nytt stykke av maskinvare og datamaskinen nekter å starte, sjansene er gode for at den nye maskinvaren er kilden til problemet.
To.
Slå datamaskinen og start det. Trykk på "F8" tasten mens maskinen starter opp. Fortsett å trykke på "F8" tasten til Windows-menyen vises.
Tre.
Velg "Safe Mode" fra listen over alternativer. Sikker modus laster bare minimum antall drivere som kreves av datamaskinen din. Mange ganger en datamaskin som ikke vil starte opp i normal modus vil starte fint i safe mode.
fire.
Høyreklikk på "Min datamaskin"-ikonet og velg "Egenskaper" fra menyen. Klikk på "Maskinvare" og klikk "Device Manager. "
Fem.
Klikk på plusstegnet for å utvide listen av maskinvare-enheter. Se etter gule spørsmålstegn eller røde utropstegn. Høyreklikk maskinvareenhet og velg "Avinstaller" fra menyen.
6.
Start maskinen og la den starte som normalt, deretter gå til maskinvareprodusenten hjemmeside og laste ned en oppdatert driver for enheten. Mange hardware oppstart problemene er forårsaket av utdatert utstyr.


Copyright © 2011