Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

min vista vil ikke laste lyden maskinvaredriver

Postet av : Jan-Olof Stoor

Hver maskinvareenhet skal brukes på en datamaskin som kjører Windows Vista trenger en bestemt driver å fungere skikkelig. En driver er en gruppe med filer som fremmer kommunikasjon med resten av PCen. (Se referanse 1. ) Dersom du nylig har installert en ny lyd maskinvareenhet, ellers kjent som et lydkort, og Windows ikke laster driveren bruke "Device Manager" verktøy for å gjøre Windows finne og installere den mest up-to- oppdaterte driveren tilgjengelig. (Se Reference to. ) Hvis lyden skaper enheten tidligere fungerte fint en oppgradert driver, kan dette løse problemet.

Du trenger:
Windows Vista


en
Åpne "Start"-menyen ved å klikke på "Start"-knappen på Windows Vista-skrivebordet. . . Klikk på "Control Panel" for å åpne "Control Panel" vinduet.
To.
Klikk på "System og vedlikehold" i "Control Panel" vinduet etterfulgt ved å klikke på "Device Manager. " Den "Device Manager" vinduet kommer til syne. Inne dette vinduet er en liste over alle maskinvareenheter installert på PC beordret inn i grupper etter hvilket formål de tjener.
Tre.
Utvid "Sound, Video, og spillkontrollere" overskriften . Dobbeltklikk på navnet på lyden enhet du ønsker å installere en oppdatert driver. En "Device Properties" vinduer åpnes.
Fire.
Klikk på "Driver"-fanen i "Device Properties" vinduet etterfulgt av å trykke på "Update Driver"-knappen. Windows "Driver Update Wizard" starter.
Fem.
Klikk "Søk automatisk etter oppdatert driverprogramvare" å be Windows å søke på Internett og datamaskinen for den nyeste driveren for lyden enhet. Når Windows finner den nye driveren er installert automatisk. Lukk "Driver Update Wizard," the "Device Properties" vinduet, og "Device Manager" vinduet for å fortsette normal computer funksjonalitet.


Copyright © 2011