Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

maskinvare feilsøking spørsmål

Postet av : Valon Istrefi

Folk tungt stole på sine datamaskiner og problemene skje altfor ofte. Enten du gjør din egen feilsøking, eller ringe i en tekniker, spørsmål å stille-og spørsmål som er behandlet-på en metodisk måte. Rekonstruere hendelsene som førte opp til problemet er en nyttig måte å starte feilsøkingen. Spørsmål kan deretter fokusere på kilder til potensielle problemer, slik som strømsvingninger, nettverksproblemer, enhet feil, og til og med ny programvare som forårsaket hardware rekonfigurasjon. Reflekterende spørsmål kan hjelpe deg eller din tekniker gjenopprette systemets funksjonalitet.

Er datamaskinen din plugget inn?

Maskinen mangler makt er et svært vanlig hardware problem. Alt for ofte dette skjer fordi strømledningen var løs eller frakoblet. Evening rengjøring mannskaper eller teknisk støttepersonell på jakt etter reservedeler kabler kan utilsiktet flytte kraftkabler. Dette er det første spørsmålet å stille når maskinen ikke vil slå seg på.

Does Your overspenning virkelig beskytte deg?

Selv om alt er koblet via et overspenningsvern, kan det ikke hindre en strøm pigg fra påvirker din datamaskin. For eksempel kan en mangelfullt vurdert overspenningsvern la elektrisk pigger å komme gjennom til systemet ditt, potensielt forårsake uopprettelig skade. Når saken er åpnet på et system "stekt" på denne måten, kan de elektroniske delene vises brent.

Har du nylig installere nye drivere eller programvare?

Computer systemer koblet til nettverk er ofte varslet når software oppgraderinger og Flekkene er tilgjengelig for nedlasting. Noen ganger når disse programmene lastes inn, forstyrrer de maskinvarekonfigurasjoner, dermed rendering grafikk kort og medieenheter ikke nås. Å vite hva som nylig ble installert, og deretter fjerne eller konfigurerer programvaren kan få maskinvaren til å fungere igjen.

Hva er ditt operativsystem?

Når systemer ikke klarer å starte i det hele tatt, og data må gjenopprettes, det hjelper å vite hvilken type og versjon av operativsystemet på datamaskinen din. Dette hjelper teknikeren vite hvilken hardware diagnostikk å kjøre, og kan hjelpe henne med bedre avgjøre hva du må gjøre neste.

Kan jeg bruke min stasjonære datamaskin uten mus?

Mus stiler varierer sterkt, og inkluderer teknologiske fremskritt som trådløs optisk og alternativer for to-knapp eller tre-knappen enheter. Mens mus teknologien fortsetter å utvikle, men problemene vedvarer. Mange mus arbeidet sporadisk og er upålitelige. Om datamaskinen din har Windows, Mac OS X, eller et annet operativsystem, kan du fremdeles bruke tastene på tastaturet for å simulere mus sporing. Sjekk operativsystemet i brukerhåndboken til å finne ut hvilke taster som skal brukes med eller uten et tastatur.


Copyright © 2011