Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan sjekke maskinvaren komponentene i en pc

Postet av : P-O Lennartsson

Maskinvaren krav edb programvare har en tendens til å øke over tid, noe som betyr at eldre PCer som ikke kan oppfylle de nyeste programmene krav. Hvis du planlegger å kjøpe et nytt program eller oppgradere ditt nåværende programvaren, er det viktig å vite hva hardware-komponenter du har installert for å være sikker på at datamaskinen din vil være i stand til å kjøre programmet. Sjekket maskinvaren informasjon er også viktig dersom du planlegger å oppgradere PCen

Du trenger:.
Datamaskin med Internett-tilgang

Sjekk Maskinvare Bruke Device Manager


1.
Klikk "Start", høyreklikk "Min datamaskin" og velg "Manage".
to.
Klikk på "Device Manager" i venstre rute på vinduet Datamaskinbehandling.
tre.
Klikk på pluss (+) ved siden av en maskinvareenhet kategori å utvide en liste over installert maskinvare komponentene. For eksempel, av dere ønsker å sjekke hva slags skjermkort du har, klikker på plusstegnet ved siden av "Display Adapter. "

Bruk Dxdiag Command til Vis System Information


1.
Klikk "Start" og deretter "Kjør. "
To.
Skriv" dxdiag "i går tekstfeltet og klikk" Ok. "For Windows Vista, kan du skrive dette direkte i søkefeltet under" Start "-menyen. En diagnostisk boks vil dukke opp med litt grunnleggende informasjon om maskinvare.
tre.
Klikk på "Display"-kategorien for å sjekke informasjon om skjermkortet, "Sound"-kategorien eller kategoriene for å sjekke informasjon om dine lydenheter, og "Input"-kategorien for å vise informasjon om andre tilkoblede enheter som mus og tastatur.

Tips og advarsler


  • Mens i enheten manager, kan du høyreklikke på enhver enhet og velg "Oppdater driverprogramvare. . . "Å ha Windows forsøke å finne og installere tilgjengelige driveroppdateringer.
  • Du kan høyreklikke på enhver enhet i Enhetsbehandling og velg" Properties "for å vise mer detaljert informasjon om enheten.
    
    Copyright © 2011