Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan finne maskinvaren på min bærbare

Postet av : P-O Lennartsson

Det er tre gode grunner til hvorfor det er gunstig å finne ut hva slags maskinvare som er installert på den bærbare. Først får du en dypere kjennskap til datamaskinen. For det andre er det mer sannsynlig i stand til å forhåndsbestemme de områdene hvor mulige feil kan forekomme. Noen enheter kan være i konflikt med hverandre og konkurrerer om system ressursene. Når dette skjer, kan datamaskinen bli ustabil og upålitelig. Til slutt, hvis du trenger å erstatte en hardware komponent på din bærbare PC, vil du vet nøyaktig hva du skal se etter.
en.
Klikk "Start" og deretter "Kjør" eller "Start søk", avhengig av hvilken versjon av Windows.

2.
Type "mmc devmgmt. msc" i tekstboksen. Når du er ferdig, klikker "OK. " (Merk: Alternativt, type "devmgmt. msc" hvis kommandoen angitt, ikke ta opp Device Manager. )
3
Dobbeltklikk på hardware kategori for å se en liste over. installert programvare knyttet til den kategorien.
fire.
Høyreklikk på ønsket maskinvare og deretter "Properties" for å se detaljer om den. (Merk: Du kan feilsøke hardware fra kategorien Egenskaper, eller du kan avinstallere eller oppdatere driveren fra den korte menyen når du høyreklikker på enheten. )

Tips og advarsler


  • Hvis en hardware komponent er deaktivert, vil den ha et rødt X ved siden av ikonet. Det betyr ikke nødvendigvis at maskinvaren har oppstått feil, det kan være bare deaktivert, slik som i enkelte trådløse nettverkstilkoblinger. Du kan sikkert aktivere den når du trenger det.
  • Hvis du opplever problemer med hardware, først prøve å oppdatere driveren av den mislykkede enheten. Hvis du problemet ikke er løst, ta forsiktighet. Tenk å finne en kompatibel driver før du bestemmer deg for å fjerne den defekte. Skriv også ned produsenten opplysningene slik at du har noe å henvise til senere i din søken for kompatibilitet.
  • Denne fremgangsmåten gjelder for Windows XP OS. Vennligst referer til Microsofts nettsted for informasjon om andre operativsystemer.
    
    Copyright © 2011