Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvilken maskinvare krav er nødvendig for windows vista premium?

Postet av : Charlotte Wannberg

Windows Vista er et operativsystem fra Microsoft som ble etterfulgt av Windows 7. Vista-utgaver som Home, Ultimate, Business og Home Premium, som er designet for både hjemme og de fleste bedrifter. Før du installerer noen av disse versjonene av Vista, må du kontrollere datamaskinens hardware før du begynner monteringen kontrollere den oppfyller de nødvendige kravene.

CPU

Computer hastighet er vanligvis referert til som hastigheten på sentrale behandlingsanlegg (CPU) og blir uttrykt i megahertz (MHz) eller gigahertz (GHz). CPU Kravet for Windows Vista Premium er en 32-bit (x86) eller 64-bit (x64) prosessor med 1 GHz eller høyere hastighet.

RAM

Random Access Memory (RAM), er den primære lagringsenhet for en PC. Størrelsen på RAM, uttrykt i megabyte (MB) eller gigabyte (GB) bestemmer hvor raskt et program kan kjøre og hvor mange programmer kan operere på samme tid. Når det gjelder Windows Vista Premium RAM er 1 GB eller høyere.

Hard Drive

Harddisken er den sekundær lagringsenhet for en PC som inneholder alle data, video-og musikkfiler. Windows Vista Premium krever en 40 GB harddisk med minst 15 GB ledig plass for installasjon.

Grafikk og DVD-ROM-stasjon

For din PC for å kjøre og vise informasjon på skjermen den trenger et skjermkort stasjon, eller adapter, som har grafikk minnekapasitet, ligner på RAM, sammen med en software driver som gjør at operativsystemet "kommuniserer" med kortet. Jo større grafikkminne er, jo jevnere og bedre informasjonen vises. For Vista Premium trenger du en Windows Display Driver Model (WDDM) sjåfør, minst 128 MB grafikkminne og Pixel Shader to. 0 --- dataprogram laget for å kjøre mer kompleks grafikk, for eksempel 3-D --- i hardware med 32 bits per piksel. Du trenger også en DVD-ROM-stasjonen som en lagringsenhet.


Copyright © 2011