Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

grunnleggende maskinvare spørsmål

Postet av : Ulf Friberg

Datamaskiner er komplekse maskiner som krever flere stykker av maskinvare. . På grunn av noen ganger-kryptiske hardware lingo og de ulike konfigurasjoner tilgjengelig, og vite hva betyr det og hva du skal se etter kan noen ganger være vanskelig. En generell forståelse av grunnleggende PC-komponenter kan gå en lang vei når du gjør kjøpsbeslutninger.

Hva er hovedkortet?

Hovedkortet er den viktigste kretskort som er vert all primær chips og kort i datamaskinen din. Det bestemmer hvilke alternativer du har så langt som hardware bruk og oppgraderinger er bekymret. Komponentene, inkludert skjermkort og den sentrale processing unit eller CPU, må være kompatibel med hovedkortet. Når du bygger en maskin fra grunnen av eller oppgradere komponenter, er det viktig å vite hva som støttes av hovedkortet som de fleste av PC-maskinvare er ikke universell.

Hva Er Disc Drive?

Platen stasjonen, også referert til som den optiske stasjonen, spiller vanligvis og brenne CDer og DVDer. Vanligvis, er den primære platen stasjonen interne og installert på toppen av platen bukten inne i datamaskinen saken. Disc stasjoner kommer i ulike typer, inkludert CD-R og DVD-R. Fra og med 2010, de fleste entry-level maskiner kommer med en DVD-R-stasjon, kan brenne og spille av DVDer og CDer. Plug-and-play eksterne DVD-stasjoner er også tilgjengelig. Blu-ray-disker vokste mer vanlig i 2010.

Hva er skjermkortet?

Skjermkortet, også referert til som grafikkortet, er den primære skjermen kraften bak bildene du ser på dataskjermen . Mens mange hovedkort med integrert grafikk, dedikert skjermkort er uendelig kraftigere og har fylt. DVD /Blu-ray overvåkere og de som liker å kjøre 3D-spill eller programmer vil dra nytte av den ekstra kraften i dedikerte skjermkort. De to primære skjermkort produsenter er NVIDIA og ATI.


Copyright © 2011