Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du søker etter filer i Windows ved hjelp av jokertegn

Postet av : Magnus Ekblad

Det er mulig å miste oversikten over filer i de forskjellige mappene du kan lage på en datamaskin. Finne dem igjen vil være vanskelig hvis du ikke vet navnet på filen. Microsoft gjør det mulig å omgå dette problemet i Windows med jokere, noe som forenkler prosessen med å finne en fil eller en gruppe filer
en.
Klikk "Start"-knappen. Klikk søkefeltet nederst i menyen. Bruk en av følgende for å utføre et søk.
to.
Skriv den delen av ordet du husker og skriver * (stjerne) eller? (Spørsmålstegn) for de delene som du ikke husker.

for eksempel skrive "l * k," "l? k," "wor *" eller "wor?" Windows vil returnere ord som inneholder bokstavene du har skrevet i den rekkefølgen gitt. For eksempel kan listen returnerer dokumenter med titler som inneholder "innsjøen" og "lerka" for "l * k" og dokumenter med titler som inneholder "ordet" og "bekymret" for "wor *" eller "wor?"

3.
Søk etter alle filer med titler som inneholder ord som begynner med en bestemt bokstav. For eksempel skrive k * finner alle filer som begynner med bokstaven k.
fire.
Søk etter alle filer av en type. Type * eller? foran en filtype. For eksempel, skriv inn *. mp3 eller?. Doc. Resultatene vil vise alle. Mp3 eller. Doc-filer på datamaskinen.
Fem.
Søk etter filer med navn forlengelse av en bestemt lengde. For eksempel, skriver *. ???. Resultatene vil inneholde filer med tre bokstaver forlengelse navn, for eksempel yoda. mp3 eller yoda. doc.
6.
Gjennomføre en blandet søke etter filer som begynner med ett av to brev. Hvis du vil søke etter filer med ord som begynner med b eller t, for eksempel type b *; t.
7
Søk etter filer som er opprettet i en bestemt tidsperiode. . Hvis filene inneholder datoer i sine titler, er det mulig å finne dem med jokertegn. For eksempel inn * 2005 finne alle dokumenter med titler som inneholder 2005.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011